dakdekkerij-almere-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakbedekking

dakbedekking-vervangen-of-repareren-almere

Dakbedekking vervangen of repareren

De keuze is afhankelijk van uw huidige type dak. Overweeg opties zoals EPDM, leipannen, kleipannen en groene daken voor een milieuvriendelijke optie. Welke soort u ook kiest, ze bieden allemaal betrouwbare bescherming tegen de harde elementen!

 • Transparante werkwijze
 • Ervaren dakdekker
 • Alles met u in overleg

Bij Dakdekker Almere helpen wij u met passie bij het plaatsen of vervangen van uw dakbedekking. Wij garanderen al onze klanten een stabiel en veilig dak om kostbare lekkages te voorkomen. Daarnaast kan een verbeterde isolatiewaarde van de nieuwe installatie u een aanzienlijke besparing op de energiekosten opleveren!

Dakbedekking installatie

Voordat we beginnen met de installatie van de dakbedekking, is het essentieel om de juiste dakbedekking te vinden die bij uw huis past en aan al uw eisen voldoet. Ons team bestaat uit experts die u tijdens dit proces met kennis van zaken kunnen begeleiden.

Dakdekking onderhouden

Door uw dak regelmatig door een gecertificeerde dakdekker te laten onderhouden, kunnen eventuele problemen snel worden verholpen – en onze diensten zijn ook beschikbaar voor het onderhoud van zowel bestaande als nieuw geïnstalleerde daken. Met de regelmatige zorg van ons ervaren team van Pro Roofers kunt u er zeker van zijn dat uw dak in topconditie blijft!

Dakbedekking installatie Almere
Soorten dakbedekking Almere

Soorten dakbedekking

Bent u van plan een nieuw dak te kopen? Bekijk de volgende suggesties om te zien wat het beste bij u past:

 • PVC
 • Leien
 • Koper
 • EPDM
 • Groendak
 • Bitumen
 • Zink
 • Aluminium

PVC

PVC is een materiaal dat makkelijk is om aan te leggen. Bovendien gaat dat ook nog eens relatief vrij makkelijk. Omdat het veelal in de kleur wit of lichte kleuren te vinden is, zorgt PVC ervoor dat het in de zomer koeler is onder uw dak. Een dakbedekking van PVC kan meer dan 20 jaar meegaan!

Leien

Leien is een dakdekking dat een natuurlijke uiterlijk geeft aan uw dak. Een dakbedekking van leien kan bij goed onderhoud tot 40 jaar mee gaan!

Koper

Een dakbedekking van koper gaat ruim 80 jaar mee. Als u een schuin dak of hellend dak heeft kan een koperen bedekking een opvallende look geven aan uw dak.

EPDM

EPDM is een duurzame dakbedekking die gemaakt is van synthetisch rubber. EPDM gaat ruim 40 jaar mee. Het geeft uw dak meer elasticiteit, waardoor uw dak beter bestand is tegen forse neerslag of weer.

Groendak

Een Groendak wordt meestal aangebracht op onder andere een EPDM, PVC of Bitumen dakbedekking. Groendak verhoogte de duurzaamheid van uw dakbedekking, waardoor de dakbeddekking tot wel 40 jaar langer mee kan gaan!

Bitumen

In Nederland gaat men vaak voor een Bitumen dakbedekking, omdat deze prima tegen het forse weer van Nederland kan. Bovendien is het relatief makkelijk om aan te leggen. Ook is Bitumen van duurzaam materiaal gemaakt, waardoor de dakbedekking tot 25 jaar mee kan gaan.

Zink

Een dakbedekking van zink is de meest duurzame soort, omdat het tot wel 100 jaar kan meegaan! Vooral bij een hellend dak kan een zinken dakbedekking een uitstekende keuze zijn.

Aluminium

Een aluminium dakbedekking is een prima keuze als u een schuin dak heeft. Met name dankzij de flexibiliteit van het materiaal kan het makkelijk aangebracht worden op de dakbedekking. Het is ook nog buitengewoon duurzaam, aangezien het tot 50 jaar kan meegaan!

Dakbedekking kosten

De berekening van de kosten van een nieuwe dakbedekking is gebaseerd op verschillende elementen, voornamelijk het type en de hoeveelheid benodigde materialen. Om een exacte schatting te krijgen, vraag een gratis en vrijblijvende inspectie aan!

Laat ons langskomen voor een gratis inspectie om de kosten van uw nieuwe dak te bepalen. U hoeft niet te betalen, zelfs niet voor de inspectie! Wij garanderen eersteklas materialen en vakmanschap tegen onverslaanbare prijzen. Als we klaar zijn, weet u precies hoeveel het kost, in alle openheid. Mis deze kans niet om tijd en geld te besparen!

Dakbedekking kosten in Almere

Uit welke soorten dakbedekking kan ik kiezen?

Wat het type dak betreft, hebt u verschillende materiaal opties tot uw beschikking – PVC, Leisteen, Koper, EPDM, Groen Dakbedekkingsysteem Bitumen Zink en Aluminium. Kies degene die het beste bij uw behoeften past!

Wat zijn de kosten voor nieuwe dakbedekking?

Elke klus is uniek en de kosten kunnen variëren op basis van het gekozen materiaal, het type dak en de grootte. Als u op zoek bent naar een betrouwbare prijsopgave, neem dan contact op met Dakdekkerij Almere om een gratis inspectie van uw dak in te plannen. Wij garanderen dat onze prijzen transparant zijn zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het tijd is om te betalen.

Hoe lang gaat dakbedekking gemiddeld mee?

Dakbedekkingsmaterialen zijn er in verschillende stijlen, waardoor het moeilijk is hun levensduur te schatten. Het gemiddelde dak gaat echter 25 tot 100 jaar mee, maar met goed onderhoud kan uw dak nog langer meegaan! Door een beetje tijd en soms geld te investeren in het onderhoud van uw dak kunt u later duizenden euro’s besparen.

Call Now Button