dakdekkerij-almere-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakinspectie

dakinspectie_importantie

Preventief onderhoud

Hier bij Dakdekkerij Almere raden wij u sterk aan een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen om uw dak jaarlijks te inspecteren. Het is van cruciaal belang dat de conditie van uw dak optimaal blijft.

Constateert u de onderstaande aanwijzingen op uw muren of plafond? Als dat zo is, is het essentieel om meteen contact op te nemen met een dakdekker:

 • Kleurveranderingen
 • Scheuren
 • Gaten

Proactieve bescherming van uw dak is veel kosteneffectiever dan dure reparatie kosten achteraf. Vaak worden problemen pas ontdekt wanneer ze te ernstig zijn geworden om nog te kunnen worden opgelost. Preventief handelen kan u dus helpen om ongewenste en hoge kosten in de toekomst te vermijden!

Dakinspectie rapport

Tijdens de gratis dakinspectie krijgt u van ons een uitgebreid rapport waarin de huidige staat van uw dakbedekking grondig wordt beoordeeld. Dit omvat niet alleen een onderzoek van uw dak, maar ook van alle gerelateerde onderdelen zoals dakgoten, regenpijpen en boeiboorden. En het is helemaal gratis!

Uw dak wordt zorgvuldig onderzocht om ervoor te zorgen dat het waterbestendig blijft. De dakdekker neemt vervolgens het onderhoud onder de loep en geeft u aanwijzingen voor het onderhoud van specifieke delen van de buitenkant van uw huis.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw dak in goede staat is, bel dan een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Ons team van experts heeft de kennis en het inzicht die nodig zijn om u een uitstekende inspectie te geven die u gerust zal stellen!

dakinspectie_raport
loszittende_dakpannen

Aandachtspunten rondom uw dak

Om na te gaan of uw dak behoefte heeft aan een inspectie kunt u rekening houden met de volgende aandachtspunten rondom uw dak:

 • Uw dak is bij slechte weersomstandigheden, zoals regen en storm, aan een groot aantal risico’s blootgesteld. Losse of slecht bevestigde dakpannen kunnen bij slecht weer dure lekkages veroorzaken.
 • Een waterlek kan leiden tot schimmelgroei op uw plafond en muren, en lelijke vlekken achterlaten.
 • Verzwakking van het houten frame en/of het isolatiemateriaal.
 • Losse dakpannen kunnen gevaarlijk zijn, want ze kunnen losraken en aanzienlijke schade veroorzaken.
 • Mosgroei op uw dak kan schadelijk zijn voor de waterbestendige eigenschappen ervan.

Wat zijn de voordelen van een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie evalueren onze ervaren dakdekkers alle mogelijke gevaren en verhelpen ze eventuele gebreken die ze ontdekken. Daarna krijgt u eerlijke feedback over de staat van uw dak en een begrijpelijke offerte, zodat u beschermd bent tegen extra kosten of toekomstige problemen. Met ons aan uw zijde kunt u er zeker van zijn dat al uw zorgen zijn weggenomen!

Zijn dakinspecties gratis?

Absoluut! Dakdekker Almere is er trots op een gratis en vrijblijvende dakinspectie aan te bieden.

Wat houdt een dakinspectie rapport in?

Wanneer u een van onze gratis dakinspecties boekt, leveren wij een uitgebreid rapport over de staat van uw dak. Onze inspectie omvat de beoordeling van alle cruciale onderdelen zoals dakbedekking, goten en regenpijpen, schoorsteen en boeiboorden, plus windgeleiders om ervoor te zorgen dat alles waterdicht is.

Call Now Button