dakdekkerij-almere-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel-renoveren

Dakkapel renoveren

Is uw dakkapel toe aan een opknapbeurt? Is deze nog in goede staat, dan is renovatie wellicht de perfecte optie voor u! Dakdekker Almere maakt gebruik van onderhoudsarme materialen om te garanderen dat uw dakkapel vernieuwing duurzaam en mooi blijft.

Wanneer u een dakkapel renoveert, moet u wellicht isolatie laten aanbrengen, evenals nieuwe bevelsiding, boeiboorden, ramen en kozijnen.

Dakkapel bekleding

Bent u klaar met het gedoe van het schilderen van uw dakkapel? Laat Dakdekkerij Almere die last wegnemen! Wij bekleden uw dakkapel met Keralit, waardoor schilderen in de toekomst niet meer nodig is. Bovendien zorgt Keralit voor een glad oppervlak zonder boor- of schroefgaten voor een professionele uitstraling. Bespaar vandaag nog tijd en geld door uw project aan ons toe te vertrouwen – wacht geen moment langer!

Dakkapel renovatie kosten

Voordat we conclusies trekken, inspecteren we uw dakkapel en geven we u een eerlijk advies met alle voor- en nadelen op een rijtje. In sommige gevallen kan het renoveren van een dakkapel bijna evenveel kosten als het vervangen ervan; renovatiewerkzaamheden kunnen gemakkelijk tot 75% van de totale vervangingskosten oplopen. Het beoordelen van een complete vervanging is dus sterk aan te raden – laat ons deze rompslomp voor u regelen zodat u dat niet hoeft te doen!

Dakkapel bekleding
dakkapel_vervangen

Dakkapel vervangen

Kiezen voor vervanging van uw dakkapel in plaats van een renovatie of reparatie kan voor u de voordeligste route zijn. Hier zijn enkele voordelen:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.

Hoe weet ik of ik mijn dakkapel moet laten renoveren of vervangen?

Afhankelijk van uw behoeften en budget kunnen kleine renovaties snel worden uitgevoerd. Als het project echter een forse financiële investering vereist die in de buurt komt van wat vervanging kan kosten, dan is het slim om eerst een deskundige te raadplegen. Dan kunt u beslissen of vervangen of renoveren in uw specifieke situatie zinvoller is.

Is er een alternatief voor het schilderen van mijn dakkapel?

Absoluut! Wij kunnen uw dakkapel bekleden met Keralit. In tegenstelling tot verf is Keralit een kunststof bekleding die nooit opnieuw geschilderd hoeft te worden en zorgt voor een elegante afwerking. Investeer in dit product zodat uw dakkapel er jarenlang mooi uit blijft zien!

Wat zijn de voordelen van dakkapel vervanging?

Het vervangen van uw dakkapel geeft u niet alleen een constructie die voldoet aan de moderne bouwnormen en duurzamer is door de superieure isolatie, maar het kan u ook maandelijks geld besparen! Wij produceren ramen van topkwaliteit, gemaakt van eersteklas materialen, zodat uw nieuwe dakkapel precies is wat u wenst. Bovendien kan deze upgrade de waarde van uw huis verhogen.

Call Now Button