dakdekkerij-almere-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Schoorsteen

schoorsteen_diensten

Schoorsteen diensten

Onze professionele dakdekkers beschikken over de ruime ervaring en kennis om elk type dakproject aan te pakken. Bovendien zijn wij bij Dakdekker Almere gespecialiseerd in alle schoorsteen gerelateerde diensten zoals renovatie of reparatiewerkzaamheden!

 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • A-kwaliteit apparatuur- 18 jaar ervaring

Schoorsteenlekkage

Dreigt uw dak beschadigd te worden door een lekkende schoorsteen? Dit probleem moet onmiddellijk worden aangepakt! Als u niets doet, kan de waterlekkage na verloop van tijd de structuur van uw dak aantasten. Onvoorspelbaar weer en gebrek aan goed onderhoud zijn allemaal veel voorkomende boosdoeners die tot dergelijke problemen kunnen leiden. Wacht niet langer; neem vandaag nog maatregelen en bescherm uw huis tegen toekomstige problemen met schoorsteenlekken.

Onopgeloste watervlekken op muren en plafonds kunnen leiden tot schimmelgroei, waardoor niet alleen uw dakoppervlak maar ook de structuur ervan onherstelbaar beschadigd wordt.

schoorsteen_lekkage
schoorsteen_lekkage

Oorzaken van schoorsteenlekkage

De schoorsteen van een woning is bijzonder gevoelig voor schade door de wisselende weersomstandigheden. Indien niet onderhouden, kunnen deze schoorsteenlekken leiden tot belangrijke problemen zoals:

 • Verjaarde, gescheurde of losse stenen
 • Poreuze voegen in uw schoorsteen
 • Gescheurde plateau van uw schoorsteen
 • Slecht onderhoud
 • Schoorsteenkanalen die onbeschermd zijn
 • Schoorsteen kap die kapot of verslechterd is

Schoorsteen inspectie

Heeft u last van schade aan uw schoorsteen? Dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Daarom is het raadzaam uw schoorsteen jaarlijks preventief door een deskundige te laten controleren. Op die manier worden eventuele problemen snel opgespoord en aangepakt voordat ze buitensporige schade of kosten veroorzaken. Vaak blijven lekken onopgemerkt tot het water al aanzienlijke schade heeft aangericht! Laat uzelf niet het slachtoffer worden van een vermijdbare ramp – laat jaarlijks een professionele inspectie uitvoeren voor uw gemoedsrust.

Schoorsteen reinigen

Het regelmatig reinigen van de buitenkant van uw schoorsteen is belangrijker dan u denkt. De combinatie van temperatuurschommelingen en vocht creëert een ideale omgeving voor schadelijke algen en mossen om zich te ontwikkelen, waardoor de stabiliteit van uw schoorsteen na verloop van tijd in gevaar komt. Zorg voor een jaarlijks bezoek van een professionele schoorsteenveger om onnodige risico’s te vermijden!

Schoorsteen reinigen

Verrichten jullie ook schoorsteenonderhoud?

Absoluut! Dakdekker Almere is uw aanspreekpunt voor elke dakbedekkingsklus, inclusief schoorsteenonderhoud en -reparaties.

Wat moet ik doen bij schoorsteenlekkage?

Een lekkage kan rampzalige gevolgen hebben die veel verder gaan dan een eenvoudige plas op de vloer. Schimmelgroei, structurele schade en schade aan meubilair zijn allemaal potentiële problemen die kunnen ontstaan als gevolg van het negeren van een actief lek. Herken de tekenen en wacht niet af – neem meteen contact op met een deskundige dakdekker!

Wat zijn de kosten voor een schoorsteen inspectie?

Dakdekkerij Almere biedt een gratis inspectie om eventuele schade te beoordelen. Vervolgens krijgt u van ons een overzichtelijk en gedetailleerd overzicht van de noodzakelijke reparaties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het gaat om de kosten – geheel vrijblijvend!

Call Now Button