dakdekkerij-almere-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik wanneer mijn dak aan vervanging toe is?

Hoewel de huidige dakbedekkingsmaterialen naar verwachting vele jaren meegaan, zullen ze uiteindelijk aan vervanging toe zijn. Als u na verloop van tijd schade of andere tekenen van slijtage op uw dak opmerkt, kan dat een duidelijke aanwijzing zijn dat het tijd is om het te vervangen. Om er zeker van te zijn dat uw dak veilig is, kunt u een afspraak maken met ons deskundige team van ervaren dakdekkers die de staat ervan kunnen inspecteren en beoordelen.

Kan een nieuwe laag dakbedekking worden aangebracht bovenop de vorige laag?

Meestal is dit een haalbare optie. Toch moeten we een beoordeling uitvoeren voordat het werk wordt uitgevoerd. Als uw dakbedekking aan de nodige normen voldoet, zal ons team voorzichtig en nauwkeurig te werk gaan bij de uitvoering van het werk.

Krijg ik garantie op mijn dakbedekking?

Ervaar gemoedsrust met Dakdekkerij Almere’s 10 jaar garantie op elke dakinstallatie. Om ervoor te zorgen dat uw dak goed wordt onderhouden, raden wij u ons jaarlijkse onderhoudsplan aan. Dit plan omvat het reinigen van het oppervlak zonder puin en vreemde voorwerpen en het onderzoeken op mogelijke problemen die snel en efficiënt kunnen worden verholpen om de duurzaamheid te verlengen. Met ons aan uw zijde bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring, wat er ook gebeurt!

Kunnen jullie elke soort dakbedekking aanleggen?

Absoluut! Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in dakbedekking en is gespecialiseerd in alle soorten materialen. Wij behandelen elk project met de grootste zorg om superieure, professionele resultaten voor onze klanten te garanderen.

Hoe zit het met de brandveiligheid tijdens de werkzaamheden?

Onze professionals hebben allemaal een brandveiligheids training gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold om up-to-date te blijven. Als dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van regels en voorschriften zeer serieus – het minimaliseren van risico’s voor u is onze hoogste prioriteit.

Wat is een onderhoudscontract en is het verplicht?

Met een onderhoudscontract kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Wij komen jaarlijks langs om een inspectie uit te voeren en eventuele gebreken aan te pakken voordat het grote problemen worden – waardoor u mogelijk geld bespaart op dure reparaties in de toekomst. Hoewel het afsluiten van een onderhoudscontract niet verplicht is, raden wij het sterk aan, omdat preventieve maatregelen altijd voordeliger zijn dan het betalen van grote reparaties.

Is een onderhoudscontract mogelijk als mijn dak niet door jullie is aangelegd?

Absoluut! We komen graag bij u langs om de huidige status van uw dak te beoordelen, zodat we het kunnen opnemen in onze onderhoudscyclus. Daarna komen we jaarlijks terug voor regelmatig onderhoud.

Hoeveel kost het om een dakdekker in Almere in te huren?

Het is onmogelijk om de prijs te voorspellen vóór de evaluatie, omdat elke klus anders is. Daarom komen wij bij u langs voor een gratis dakinspectie om nauwkeurig te bepalen wat er moet gebeuren. Daarna krijgt u een kostenraming die duidelijk en vrijblijvend is.

Hoe lang van te voren moet ik mijn afspraak uiterlijk annuleren?

Vergeet niet uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Indien u dit niet tijdig doet, moeten wij helaas €59,- no-show in rekening brengen.

Hierdoor kunnen onze dakspecialisten hun tijd maximaliseren door meerdere inspecties op één dag uit te voeren. In plaats van een hele dag te besteden aan één inspectie, kunnen zij meerdere daken inspecteren en efficiënte service bieden met snelle doorlooptijden. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren en toch snel reageren.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

dakdekkerij-almere-logo

Heeft u vragen? Bel ons!

Call Now Button